Târgul de Crăciun și iluminatul festiv vor fi inaugurate la Bistrița în data de 30 noiembrie 2022, de la ora 18.00. Sărbătoarea Sfântului Andrei va coincide, astfel, cu deschidere oficială a sezonului Sărbătorilor de Iarnă.
Anunțul a fost făcut de către primarul Bistriței, Ioan Turc, în cadrul unei conferințe de presă.

„În data de 30 noiembrie, la ora 18.00, vom avea deschiderea iluminatului festiv de sărbători. A fost semnat contractul de închiriere pentru elementele care vor decora zona centrală a orașului. Bineînțeles că vom decora și celeallte zone din oraș, vom decora și localitățile aparținătoare în așa fel încât oamenii să simtă că sunt sărbători. Pentru bucuria celor mici și mari, va fi prezentă trupa Coloricii alături de animatori de la Palatul Culturii”, a declarat Ioan Turc.

Târgul de Crăciun va avea, anul acesta, un format special, cu zone în care oamenii vor putea consuma preparate și băuturi, dar și zone de comercializare a produselor tradiționale. De asemenea, fiecare căsuță avea o anumită temă, vor fi amenajate și ateliere tematice pentru copii împreună cu meșteșugarii, artizanii și furnizorii de servicii. Prioritate vor avea producătorii locali, a subliniat primarul. Bistrițenii vor găsi la târg și căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii se vor putea întâlni cu Moșul.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA