Salonul Allure din Bistrița organizează, timp de două zile, un eveniment dedicat clientelor care vor să încere, în mod gratuit, diverse servicii de înfrumusețare: tratamente faciale, masaj, pensat, epilare definitivă etc.

𝗭𝗶𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗦𝗮𝗹𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗗𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝘀” – 18 – 19 𝑁𝑜𝑖𝑒𝑚𝑏𝑟𝑖𝑒, 𝑜𝑟𝑎 09.00 – 17.00

Din dorința de a vă familiariza mai mult cu serviciile de cosmetică pe care le realizez la salonul Allure am lansat acest eveniment. 

Evenimentul are ca scop principal 𝒊̂𝒏𝒇𝒓𝒖𝒎𝒖𝒔𝒆𝒕̧𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒊𝒆𝒍𝒊𝒊, dar totodată și cunoașterea unor proceduri, precum Epilarea Definitivă cu Laser sau tratamentul Oxigenera Pro. 

În decursul acestor 2 zile veți avea ocazia să încercați următoarele servicii gratis: 

O ședință de Epilare Definitivă cu laser pe o zonă la alegere;
Tratamente faciale sau masaj facial;
Pensat/vopsit sprâncene;
Așadar, dacă doriți să încercați una din aceste proceduri acum aveți ocazia să beneficiați de ele GRATUIT.
Doar în perioada 18 – 19 nov, începând cu ora 09.00 și până la ora 17.00 la Salon Allure din Piața Centrală, nr.33 din Bistrița. 

Pentru o bună organizare, astfel încât să aveți intimitate fiecare și un moment plăcut de relaxare, sunați înainte de a vă prezenta la salon. Dacă totuși sunteți în trecere și aveți treabă în zona Centrală a orașului, luați o pauză și haideți la relaxare. 

Abia aștept să ne vedem și să împărtășesc cu voi magia din Salonul Allure. 

PROGRAMĂRI: 𝟬𝟳𝟰𝟮.𝟴𝟱𝟴.𝟵𝟭𝟭
𝐏𝐈𝐀𝐓̦𝐀 𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐀𝐋𝐀̆, 𝐍𝐑.𝟑𝟑, 𝐁𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐓̦𝐀

LOCAȚIA: https://g.co/kgs/5S2ctk

Despre Salon Allure by Anca Maria

Îți oferă bine meritatele tale momente de îngrijire și relaxare. La Salon Allure găsești tot ce ai nevoie pentru a te simți cea mai bună, de la extensii de gene la epilare și diverse tratamente până la masaje faciale care te vor face să arăți radiantă pentru mulți ani de acum încolo.

Citește și:

(P) Am cunoscut-o pe Anca Maria și acum înțeleg de ce femeile stau cu orele la salon

SPUNE-TI PAREREA