Românul are un acut simț al proprietății. O arată statisticile care dovedesc că în loc să prefere chiria, românii sunt avizi după proprietăți deținute. Sunt în topul european printre primii la capitolul acesta. Motivația? Este mai rentabil să plătească o sumă de bani sub formă de rată, devenind în cele din urmă proprietari. Chiria este la fel de scumpă.

Locuința mult visată poate fi un proiect casa început de la zero și modificat de atât de multe ori, până ajunge să fie ceea ce trebuie. Pentru doritori, o firmă de profil precum Smart Home Concept, poate fi aleasă pentru colaborarea implicit în ceea ce ține de partea birocratică.

Proiect de casă cu etaj – de ce da, de ce nu

Se spune că despre gusturi nu se vorbește. Suntem diferiți, avem nevoi diferite, prin urmare tipul de casă ales va fi diferit. Un lucru este cert și anume când vine vorba de proiecte case cu etaj sunt câteva avantaje de amintit, general valabile.

  • Zonele separate, parterul poate fi spațiul unde primiți oaspeți și petreceți mare parte din timpul zilei. Etajul este perimetrul intim.
  • Perfectă pentru familii, spațiu suficient, având în vedere că este exploatată și înălțimea clădirii.
  • Costuri rentabile per metru pătrat, întrucât amprenta la sol este mică.
  • Eficientă la capitolul consum de energie.
  • Priveliște de la înălțime. Să nu subestimați acest aspect, pentru că dă tonul dimineților. Cu atât mai mult acest view este apreciat dacă zona este lângă lac, munte etc.

Ce trebuie de avut în vedere

În portofoliul de la Smarthomeconcept.ro sunt disponibile proiecte de case cu etaj și nu numai. La categoria acestor proiecte este de avut în vedere în mod special faptul că spațiul ce va fi alocat scărilor este practic unghi mort.

În funcție de nevoile fiecărei familii, casa cu etaj ar putea sau nu să fie rentabilă. Spre exemplu, contează și costurile de întreținere, evident mai mari față de casa pe un singur nivel. Dacă sunt persoane vârstnice, cât și cele cu dizabilități casa cu etaj nu este neapărat o idee excelentă. În plus, pentru cei mici vor fi necesare măsuri de siguranță pentru accesul lor la scări.

Proiecte de case cu etaj, în oferta de la Smart Home Concept

Pentru cei interesați Smart Home Concept are în portofoliul său proiecte de case cu etaj. În funcție de suprafață și compartimentare acestea pot avea trei până la șanse camere, cu două sau patru băi, iar ca suprafață pot avea 124 de metri pătrați sau chiar peste 200. Multe dintre aceste proiecte au în această perioadă reducere de 20%. Dacă proiectul va fi cumpărat de aici, orice modificare dorită nu va implica costuri extra. Singura condiție aici este să rămână aceeași suprafață de construit.

Cât despre design și compartimentare regăsim aici stiluri cât mai moderne și case dintre cele atractive și aliniate cu preferințele actuale. Detalii în pagina oficială.

Contact:

Matei Voievod, nr. 35, sector 2, București
office@smarthomeconcept.ro

 

 

SPUNE-TI PAREREA