Sărbătorile se apropie cu pași repezi așa că dacă ai pe cineva special în viața ta ar fi bine să nu lași pe ultimul moment achiziția unui cadou. În acest sezon de sărbători, creează o listă de dorințe pentru persoana importantă din viața ta care să includă lenjerie sexy, astfel încât propriul tău Moș Crăciun să-ți facă visele să devină realitate.

Deja ne-am obișnuit să oferim celor dragi cadouri frumos împachetate în perioada sărbătorilor, dar de Crăciun, pentru persoana care îți împarți atât zilele bune cât și rele, fă-o altfel și creează o listă de dorințe de vis pentru a vă răsfăța. Indiferent dacă ați fost obraznici sau cuminți, asigurați-vă că acestea nu vor lipsi din această listă de cadouri.

Ceva simplu și elegant

Sărbătorile de iarnă sunt despre confort, relaxare și răsfăț. Simțiți-vă deasupra norilor cu acest babydoll romantic din satinul și broderia florală Eve de la Beauty Night. Dacă petreci seara pe canapea la un film romantic, alege această piesă de lenjerie sexy astfel încât să te poți relaxa cu stil.

Ceva obraznic

Crește-ți încrederea cu un set frumos de lenjerie sexy. Seturile de lenjerie intimă Volupte sau Shaquila sunte perfecte pentru ocazii speciale, dacă aveți plănuită o vacanță de sfârșit de an sau pur și simplu o escapadă de weekend la munte. Dantela florala în combinație cu satinul sau materiale ce imită pielea îmbunătățesc aspectul bunului tău, făcându-te mai irezistibilă ca niciodată. Completează ținuta cu o pereche de dresuri și îți garantăm că nu își va putea lua ochii (… și mâinile) după tine.

Ceva foarte obraznic

Niciodată nu poți spune că ai primit prea multe cadouri. Dacă vrei mai multe cadouri, iată cum ar trebui să le ceri. Îmbracă un set de lenjerie harness și misiunea este aproape îndeplinită. Setul de lenjerie Touch Me If You Dare prezintă bretele și hamuri îndrăznețe și cochete iar partenerul îți va mulțumi că l-ai ales.

Ceva cu care să vă jucați

Lăsați-vă creativitatea să vă inspire. Atunci când vă jucați cu accesoriile potrivite pentru adulți, amândoi vă puteți bucura în spatele ușilor închise. Gândiți-vă la hamuri, cătușe, pufuri sau palete (pentru cei care nu au fost tocmai cuminți). Ore de divertisment garantate!

Pentru a nu te stresa în alegerea cadoului perfect, pur și simplu poți comanda online lenjerie sexy din magazinul Sensero Lingerie Store cu mențiunea că este cadou, astfel încât dacă lenjeria aleasă nu este pe placul partenerei, ea să poată obține ceea ce își dorește cu adevărat.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA