Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și cu toții suntem nerăbdători pentru că este o perioadă perfectă de a te revedea cu cei apropiați. Dacă ți-ai propus să chemi familia sau prietenii în vizită de sărbători atunci suntem siguri că vrei să faci aceste momente de neuitat.

Cum îți pregătești casa pentru primirea oaspeților? Dacă în mod tradițional, scaunele și canapelele sunt opțiunile de relaxare pentru living, de sărbători putem căuta soluții de relaxare alternative, cum ar fi pufuri, perne de podea și taburete. Toate acestea aduc confort și creează o atmosfera primitoare și sunt perfecte pentru spațiile mai mici.

Cum să faci pernele de podea să funcționeze indiferent de stilul tău?

Dacă ești fan al stilului minimalist în care toți pereții casei sunt albi și celelalte piese decorative sunt in nuanțe fade, atunci poți alege perne de podea marocane. Un covor berber este creat înainte pentru ca apoi artizanii marocani să creeze aceste perne de podea. Aceste perne de podea berber vin în nuanțe de alb și crem cu modele minime fie cu linii contrastante sau buline negre, fapt ce le fac ideale pentru stilul minimalist.

Dacă îți place să decorezi casa cu piese achiziționate în călătoriile tale, atunci pernele de podea sunt o potrivire făcută în rai! Amestecă și potrivește textile și imprimeuri pentru a crea o atmosferă boemă, deși merită să te menții la o paletă de culori similară pentru un efect de coeziune și calm. Dacă ai nevoie de inspirație, noi ne-am îndrăgostit pur și simplu de colecția de perne de podea vintage marocane din magazinul Mango+Bloom.

Îți place puțin să amesteci și să asortezi modele și texturi diferite? Apoi alegeți un puf din piele naturală un contrast rece și un look eclectic. Nu este nici o surpriza de ce pufurile marocane din piele sunt așa de îndrăgite – se încadrează în orice stil, fie el contemporan, boem sau industrial.

Cum utilizăm pernele de podea și pufurile când nu avem oaspeți

Pernele de podea pot fi folosite ca mobilier în interiorul casei tale. Pe lângă faptul că oferă loc suplimentar de șezut pentru oaspeți acestea, multe dintre aceste opțiuni confortabile pot întotdeauna să funcționeze și ca mese laterale sau măsuțe de cafea și pot fi ascunse cu ușurință atunci când nu sunt folosite.

În funcție de dimensiunea pufului sau a pernei de podea spațiul de joacă al copilului dumneavoastră va fi mult îmbunătățit. Acesta este motivul pentru care pernele pot face parte din decorul camerei copilului și, de altfel, sunt cele mai sigure pentru joacă.

Un alt mod de utilizare foarte practic, pernele tind să creeze un mediu favorabil și confortabil care vă poate permite să citiți o carte sau două.

SPUNE-TI PAREREA