Un bărbat de 34 de ani din Cristeștii Ciceului a fost oprit în trafic de către polițiștii din Beclean. Mai multe plicuri descoperit în mașina sa li s-au părut suspecte polițiștilor. Șoferul a fost testat și cu aparatul Drugtest, dar rezultatul a fost negativ.

În cadrul acțiunii desfășurate ieri, 31 octombrie, polițiștii Compartimentului Rutier, din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Național 17, pe raza localității Cristeștii Ciceului.

La volan a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din Cristeștii Ciceului. În urma controlului corporal, dar și al autoturismului, polițiștii au descoperit 20 de plicuri care conțineau substanțe de culoare albă-cristalină și 32 pastile de culoare albă, susceptibile a avea efecte psihoactive. Totodată, au mai fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 38 de plicuri goale de tip ziplock, 2 telefoane și o tabletă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente pentru continuarea cercetărilor“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA