Alexandru Sucutărdean, un jandarm bistrițean pasionat de culturism, este din nou campion la un concurs de profil în Italia.

Alexandru Sucutărdean din nou locul I la categoria Pro Physique obținut în Italia
La acest sfârșit de săptămână colegul nostru – plt. maj. Alexandru Sucutărdean a participat în Taranto –Italia la Concursul Mister și Miss Universe și s-a întors acasă victorios, ocupând și de această dată locul I la Pro Physique, urcând astfel la categoria profesioniști.
Perseverența cu care își urmărește obiectivele de fiecare dată, duce la obținerea celor mai bune rezultate“, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Deși am avut probleme de sănătate, le-am depășit iar pentru aceasta am avut nevoie de multă ambiţie. De asemenea, am respectat un program alimentar adecvat şi mai ales am depus multă muncă în sala de antrenament iar rezultatele se văd acum. Mă bucur că am dus tricolorul acolo unde îi este locul!” a spus Alexandru, conform comunicatului transmis de reprezentanții jandarmeriei.

Citește și:

O nouă performanţă pentru jandarmul bistriţean Alexandru Sucutărdean: aur la Campionatul European de Culturism și Fitness

Jandarmul bistrițean Alexandru Sucutărdean a devenit Mister Universe 2018

Jandarmul Mr. Universe, pe podium la o prestigioasă competiție de fitness

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA