Un tânăr de 23 de ani din Bistrița-Năsăud a murit într-un groaznic accident pe DN1 E60, la ieșirea din Huedin. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un TIR. Din autoturism nu a mai rămas decât un morman de fiare.
Cu el în mașină se mai afla un tânăr de 29 de ani care a fost grav rănit.

La data de 28 octombrie a.c. ,în jurul orei 06.25 polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60 la ieșirea din localitatea Huedin. Din primele date, un tânăr de in vârstă de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Huedin spre Oradea, la km528+800m. ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă), care era condus din sensul opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Cluj.În urma evenimentului, din păcate, tânărul de 23 de ani a decedat, iar un alt tânăr în vârstă de 29 de ani, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital. Testarea conducătorului de camion cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: https://www.monitorulcj.ro/

1 COMENTARIU

  1. O fi avut buletin de Bistrița, dar erau din Republica Moldova și se întorceau din Franța. Ar fi vorba de Dumitru Pîrgari de 23 ani și Iurie Guțu de 29 ani.

SPUNE-TI PAREREA