Secretarul de Stat în Ministerul Mediului, Alin Seserman, a făcut câteva remarci acide, pe pagina sa de facebook, la adresa PSD. Marcel Ciolacu este „din ce în ce mai orbraznic“, iar ministrul Daea trăiește în „evul mediu timpuriu“, este de părere Alin Seserman.

Marcel Ciolacu e din ce în ce mai obraznic în declarații și toată retorica lui e preluată imediat de micimea psdistă locală. Nu întâmplător, ci e ordin pe unitate. Se vede cu ochiul liber. Alaltăieri i-a ”solicitat” premierului să preia interimatul la apărare și spunea că primul ministru ”are experiență în domeniu”. E clar că nu înțelege exact ce înseamnă funcția de Șef de Stat Major, care e peste cea de ministrul al apărării. Asta ca idee. Astăzi s-a produs din nou pe tema pensiilor și ne avertizează că doar PSD ”se bate în fiecare an pentru pensionari. Ceilalți își amintesc de aceștia doar din 4 în 4 ani, adică fix înaintea alegerilor!”. Vorbe mici, oameni mici.
N-ar fi o problemă, oricum ei reușesc să păcălească în alegeri 2 milioane de oameni, însă mă gândesc că PSD ar urma să conducă guvernul cu Marcel Ciolacu prim ministru. Dacă astăzi, zi de zi, sapă la temelia coaliție, îmi imaginez ce urmează din luna mai 2023 încolo dacă astăzi repetă la nesfârșit că fără ei nu știu ce pățea România. În fapt, cu ei, fără ei, tot acolo eram, fiindcă nu s-a votat încă nicio reformă. Dimpotrivă, nu-l aveam pe Daea la agricultură și poate am fi reușit să avansăm cu agricultura, că omul trăiește în evul mediu timpuriu. Și exemplele pot continua. Din punctul meu de vedere PNL are o singură variantă: guvernare cu prim ministru PNL până în 2024. În actuala formulă, în alta cu alte partide, cu un guvern minoritar, dar nu cu premier PSD. A fost Grindeanu, Tudose, Dăncilă. Mai trebuie să treacă o vreme. Au fost slabi, dar spre deosebire de Ciolacu, aveau o meserie“, a scris Alin Seserman pa pagina sa de facebook.

1 COMENTARIU

  1. Si asta nu e totul. Revoluționarul Ciolacu este un impostor. Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, se numără printre aceia care i-au solicitat statului român titluri onorifice și recompense materiale pentru că au ieșit pe străzi în decembrie 1989. Ciolacu a făcut Revoluția la Buzău și are, încă din anii ’90, certificat de „luptător remarcat pentru fapte deosebite”. Ulterior, Marcel Ciolacu a depus cerere pentru a obține cel mai nou titlu introdus prin lege: cel de „luptător cu rol determinant în victoria Revoluției Române”. Diferența dintre cele două titluri este că cel pe care l-a solicitat anul acesta vine la pachet cu o indemnizație lunară de 2.000 de lei. În anii ’90, Ciolacu a primit, în baza titlului de revoluționar, și un hectar de teren pe raza comunei buzoiene Săpoca, pe care ulterior l-a vândut.
    Impostura lui Ciolacu este ca el isi aroga statutul de revolutionar cu rol determinant pe care liderul PSD l-ar fi jucat în victoria Revoluției din 1989, având in vedere că la Buzău s-a ieșit în stradă după fuga dictatorului Nicolae Ceausescu.
    (Vezi: https://www.secundatv.ro/penali/usr-a-dat-in-judecata-guvernul-ciuca-pentru-ca-ascunde-dosarul-de-revolutionar-al-lui-ciolacu-220255.html/)

SPUNE-TI PAREREA