Tot ce se face (sau nu se face) în Bistrița este prilej de atacuri și înțepături priodice între politicienii care se perindă pe la putere. Liderul Partidului Ecologist din Bistrița, Silviu Rus, a subliniat acest lucru într-o postare pe facebook, în acre i-ar orinizat pe cei care comentează de pe margine când le vine rândul.

„Când doi se ceartă, bistrițenii pierd
Privesc „cu atenție și îngrijorare” cum decidenții puși politic în administrația locală și județeană se ceartă peste tot, cu privire la situația din Bistrița. Aveți prea mult timp liber, domnilor și Bistrița suferă!
Socialiștii – cu proiectul prost făcut, liberalii – cu execuția prost implementată și vreți ca, din 2024, să inversați rolurile! Pe bune?! Voi, dacă ați lucra în privat, ați fi dați afară ieri! Bine, o să veniți să-mi spuneți că unii dintre voi aveți experiență în sectorul privat, dar se pare că v-ați lenevit când ați dat de sălăruțul constant și bun!
Voi ați uitat ce v-ați asumat, prin campaniile minunate pe care le-ați făcut în 2020? În sfârșit, am înțeles că „în Bistrița se poate” și că totul „este despre voi, nu despre mine”!“, a scris Silviu Rus.

SPUNE-TI PAREREA