A 22-a ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal va avea loc anul acesta în iarnă, debutând pe 21 noiembrie 2022. Cupa Mondială va avea loc însă în Qatar, acolo unde temperaturile sunt suportabile şi plăcute în lunile de iarnă. Altă premieră bifată de Cupa Mondială de anul acesta este desfăşurarea în ţara cu populaţie majoritar mulsulmană din noiembrie până în decembrie, la care se adaugă numărul de echipe, 32, care nu va mai fi din 2026, când vor exista 48 de echipe.

După ce în ediţia precedentă Franţa a reuşit să câştige detaşat Cupa Mondială, în 2022 marea favorită este cu siguranţă Brazilia, care are deja cote foarte bune la pariuri, de 2.95, chiar de 5.00, dacă se califica în finală. La Maxbet online casino ai și partea de pariuri la multe sporturi și în general cote dintre cele mai mari. În urmă cu 20 de ani Brazilia învingea Germania şi câştigă Cupa Mondială.

Brazilia, favorită la al șaselea trofeu în 2022?

Brazilia a fost mereu la Cupa Mondială, are o echipă omogenă, cu jucători valoroşi, un joc foarte bun pe teren, deci îşi poate adjudeca fără drept de apel al şasele trofeu în 2022. Calificarea sa la Cupa Mondială a fost foarte uşoară, a câştigat preliminarii din America de Sud, a avut 6 puncte în fata Argentinei.

Meciurile de pregătire ale Braziliei din Asia au confirmat valoarea echipei şi şansele mari la un nou trofeu şi anul acesta. Jocul frumos al brazilienilor i-au făcut cunoscuți în toată lumea. Fiecare campionat din lume are măcar un brazilia legitimat la o echipă de club. Talentul acestora și pasiunea pentru fotbal este unul nativ. Jucătorii brazilieni sunt foarte periculoși în atac.

Ce spun cotele?

Nici Franţa nu este departe de cupă anul acesta, este pe locul 2 la pariuri cu o şansă mare de a câştiga iarăşi competiţia, dar cota ei e de 6.50, 7.50. Franţa nu are însă victorii în Nations League şi asta dă de gândit celor care o consideră victorioasă la Cupa Mondială.

După Franţa, următoarea care are şanse la trofeu este Anglia, cu o cotă de 8.00, urmată de Argentia şi Spania, cu cote 9.00 şi Germania, cu o cotă slabă, de 12.00. Cote de 15.00 au Belgia, Portugalia şi Olanda.

Dar Anglia şi Argentina ar putea să facă o figură frumoasă şi să învingă Brazilia, câştigând cupa într-un mod neaşteptat. Ultima favorită la câştigarea trofeului competiţiei este Danemarca, cu o cotă la pariuri foarte slabă de 30.00.

Nu ştim ce se va întâmpla până nu vedem evoluţia echipelor pe teren şi ajungem să urmărim şi finală. Dar dacă totul merge conform planului, Brazilia va fi încă o dată câştigătoare după o perioadă lungă de timp şi se va impune meci cu meci în faţa marilor rivali. Şi trebuie să fim pregătiţi şi pentru surprize de proporţii la această Cupă Mondială atipică. Vezi ultimele participări ale României la un turneu final.

 

SPUNE-TI PAREREA