Deşi nu au venituri atât de mari în comparaţie cu restul europenilor din ţări mai dezvoltate, românii pariază şi o fac în mod susţinut, continuu. De ce pariază românii? Pentru că sunt atraşi de câştigurile rapide, fără efort, pentru că vor să se relaxeze într-un mod cât mai eficient, să înveţe şi un lucru nou sau pentru că vor să aibă un venit în plus faţă de salariu.

Ştim de ce pariază românii acum să vedem cât şi cum pariază. Odată cu apariţia pariurilor on-line şi a platformelor moderne de pariere românii au început să parieze şi mai mult. Aşa se face că peste 1 milion de români pariază în mod regulat, cei mai mulţi fiind bărbaţi. Se pariază sume mici, dar constant, şi asta înseamnă că încasările sunt foarte bune în agenţii, la fel şi încasările din impozitul pe câştigurile la pariuri.

Care sunt cele mai pariate evenimente sportive?

Cele mai multe pariuri pe evenimente sportive merg către Liga I, La Liga, Premier League, Champions League, campionate mondiale, europene. La sportul rege, pe Unibet recenzii aflăm că această casă are una dintre cele mai variate și bune oferte. Dar se pariază pe curse de cai, de câini, loterii şi eSports, pe tenis de câmp, handbal sau baschet.

Doar pe tenis şi fotbal românii pariază peste 150-200 milioane de euro, însă sumele sunt şi mai mari dacă ne gândim că se mai plasează pariuri şi pe baschet, handbal, volei, hochei. Sumele pariate sunt în creştere din moment ce veniturile raportate ale caselor de pariuri din on-line şi off-line depăşesc lejer 1 milion de euro lunar şi suma se măreşte de la un an la altul.

Ce bani pariază românii pe evenimentele sportive?

De unde au românii atâţia bani? O parte provin din salarii, altă parte din împrumuturi, pentru cei care au salarii mai mici, o alta din economiile făcute. Mulţi pariază peste 10% din veniturile lunare, asta deşi ele nu sunt foarte mari, preferând să aloce mai mulţi bani pariurilor sportive decât necesitaţilor de zi cu zi-e cazul celor dependenţi de pariuri sau jocuri de noroc.

O treime dintre pariori plasează pariuri în fiecare zi, 40% de două sau trei ori pe săptămână, mizele medii fiind de 5-20 ron sau chiar 50-100 ron şi cele mai multe pariuri merg către fotbal. Dacă vă regăsiți printre aceste statistici, cu siguranță știți foarte multe detalii importante despre pariurile sportive. Ele sunt o sursă bună de suplimentare a veniturilor, mai ales dacă folosiți anumite strategii de pariere eficiente.

Pariorii români alocă în jur de o oră, poate două pariurilor on-line, dar aleg să meargă şi în agenţiile stradale de dragul socializării şi al experienţei pe care o asigură casele de pariuri off-line. Interesant este că mulţi aleg în continuare să meargă în agenţiile stradale, indiferent de distanţa până la ele, în loc să parieze comod din faţa calculatoarelor.

SPUNE-TI PAREREA