După avocata Ștefania Stere, un alt membru PMP părăsește prtidul și își dă demisia din Consiliul Local al Municipiului Bistrița. Este vorba de Oana Andreea Săcălean care a anunțat că urmează să desfășoare o activitate profesională care este incompatibilă cu calitatea de membru al unui partid politic.

Astăzi mi-am dat demisia din Consiliu Local și implicit din PMP, dar voi rămâne în slujba cetățeanului, comunității și instituțiilor statului!
După 2 ani de mandat în calitate de Consilier Local și după 6 ani de activitate politică în PMP, astăzi mi-am înaintat demisia atât din Consiliu Local, cât și din PMP deoarece urmează să desfășor o activitate profesională în interesul și în sprijinul cetățeanului, comunității și instituțiilor statului, dar care este incompatibilă cu calitatea de membru al vreunui partid politic din momentul încadrării și începerii acestei activități.
Vă mulțumesc, dragi cetățeni, pentru că mi-ați dat posibilitatea să mă număr printre cei mai activi consilieri locali în acest scurt mandat, lucru dovedit în raportul anual de activitate.
Foștilor colegi din PMP le mulțumesc pentru susținere, încredere și pentru democrația internă din partid. Am convingerea că vor rămâne devotați bistrițenilor și că vor lupta în continuare pentru proiectele municipiul nostru.
Consilierilor locali le mulțumesc pentru frumoasa colaborare și le doresc mult succes în realizarea proiectelor în sprijinul cetățeanului!“, a anunțat Săcălean.

Citește și:

Consilierul local PMP, Ștefania Stere, pleacă din Consiliul Local și intră în PSD

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA