Apa care curge la izvorul din centrul comunei Maieru este potabilă și sigură pentru consum, a transmis primarul Vasile Borș. Acesta a prezentat ca dovadă analizele de laborator, după ce mai multe discuții în mediul online au adus în discuție faptul că apa nu ar fi potabilă.

Stimați locuitori ai comunei Maieru și nu numai, ca urmare a unei adrese care circula pe rețelele de socializare, in care se preciza că apa plată care curge liber în locul special amenajat din centrul comunei, NU AR FI POTABILĂ, am promis că o să trimit probe oficial la alte laboratoare pentru a fi analizată.
Îi mulțumim lui Dumnezeu, că această apă poate fi consumată cu încredere în continuare, astăzi am primit rezultatul de la laborator, în care se vede clar că această apă este microbiologic PURĂ și este POTABILĂ!!!
Cât despre cei ce au încercat să sugereze altceva, nu am cuvinte…
Vă doresc multă sănătate!“, a transmis Vasile Borș.

Apa cu aur de la Maieru a devenit vestită și este căutată de cei care au probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei pentru a fi mai accesibilă. Apa ar conține particule de aur coloidal, care ar avea efect anticancerigen, anti îmbătrânire și antioxidant.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA