Municipiul Bistrița poate să devină o atracție și o destinație de Crăciun, este de părere primarul Ioan Turc. Primarul a făcut declarațiile în cadrul unei conferințe de presă unde și-a prezentat raportul după doi ani de mandat.
Acesta se bazează pe faptul că, anul trecut, instalația luminoasă montată în centrul orașului a fost foarte apreciată de bistrițeni. În această iarnă, noi elemente de iluminat festiv vor fi achiziționate de către primărie și vor fi puse în valoare inclusiv pasajele.

„În ceea ce privește iluminatul festiv, de Crăciun, pe care l-am gândit anul trecut, cred că a convins. Am avut o altă abordare, repet, apreciată de bistrițeni. Și vom continua pe aceeași linie. Bistrița, în optica mea și a colegilor mei, trebuie să devină o destinație de Crăciun! Și poate să devină, cu adevărat, o destinație de Crăciun” a declarat Ioan Turc.

Citește și:

Cum ți-ar plăcea să arate Bistrița de Sărbători? Câteva surse de inspirație pentru oraș

 

1 COMENTARIU

  1. Primarul Bistriței se laudă că a convins cu iluminatul festiv, de Crăciun, pe care l-a gândit anul trecut, fiind o solutie apreciată de bistrițeni. Și anul acesta Ioan Turc promite că va continua pe aceeași linie,asa incat orasul Bistrița să devină o destinație de Crăciun. Numai că ornamentele amplasate anul trecut de Primăria Bistrița pe Pietonalul Liviu Rebreanu limitează accesul autospecialelor în zonă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, accesul autospecialelor este posibil pe Pietonalul Liviu Rebreanu, însă cu dificultate. Prin urmare mai trebuie aduse imbunatatiri.

SPUNE-TI PAREREA