Una dintre mănăstirile din Bistrița-Năsăud, unde credincioșii ortodocși caută sprijin prin rugăciune, împlinește 30 de ani de existență. Este vorba de Mănăstirea cu hramul „Sfântul Evanghelist Luca” de la Dobric, comuna Căianu Mic.
Cu această ocazie, în data de 20 octombrie 2022, va avea loc o serbare duhovnicească, cu participarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului.

Cu mare bucurie în suflet, noi, obștea Mănăstirii Dobric, vă invităm, în ziua de 20 octombrie 2022, să participați la serbarea duhovnicească prilejuită de prăznuirea hramului „Sfântul Evanghelist Luca” și de împlinirea a trei decenii de existență a mănăstirii noastre.
La acest eveniment important, îi vom avea în mijlocul nostru pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramuresului și Sălajului și pe Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, înconjurați de un sobor de preoți și diaconi“, au anunțat reprezentanții mănăstirii.

Programul Sărbătorii:

Ora 9.00-9.30 – Intâmpinarea ierarhilor
Ora 10.00 – Sfânta Liturghie Arhierească
Ora 12.00 – Lansarea cărții „Mănăstirea Dobric – 30 de ani de existență”

SPUNE-TI PAREREA