O nouă arteră din Bistrița va fi afectatată de restricțiii de circulație, timp de o lună. Este vorba de Bulevardul Republicii unde se vor înlocui borduri, va fi montat un sistem de irigații și se vor înlocui arbori.

Direcția Servicii Publice Bistrița are programate lucrări de înlocuire borduri, montat sistem de irigații, refacere gazon și înlocuire arbori la scuarul de pe partea carosabilă a Bulevardului Republicii. Vă anunțăm că lucrările menționate se desfășoară concomitent în perioada 20.10.2022-20.11.2022.
Se va închide sensul de circulație pe banda dinspre scuar pe următoarele sectoare cuprinse între: strada Gării – strada Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu- str. Zimbrului, str. Zimbrului – str. Spiru Haret, str. Spiru Haret – str. Ursului, str. Ursului – str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, str. Barbu Ștefănescu Delavrancea – Piața Petru Rareș.
Pe perioada lucrărilor traficul rutier pe această bandă de circulație va fi închis între orele 8.30-20.00 și semnalizat corespunzător.
Rugăm riveranii și a participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și colaborare“, a transmis Primria Municipiului Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA