Polițiștii bistrițeni, în colaborare cu cei din Cluj, au derulat o acțiune pe DN17, pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei. În doar patru ore, ei au sălta 67 de permise de conducere, din care 63 pentru depășirea vitezei regulamentare.

În dimineața de 16 octombrie a.c., în intervalul 08.00-12.00, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud, ai Biroului Rutier Bistrița și Compartimentului Rutier Beclean, în colaborare cu Serviciul Rutier Cluj au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, au fost instituite filtre pe Drumul Național 17, iar polițiștii au acționat cu aparatele radar pentru depistarea celor care încalcă prevederile legale privind regimul legal de viteză. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, conform OUG195/2002, în cuantum de 54.375 lei. Dintre acestea, 68 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, restul fiind pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 67 permise de conducere, dintre care 63 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru conducere sub influența alcoolului (sub limita de infracțiune)“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

1 COMENTARIU

  1. Eu sunt sofer profesionist … Poi, sa fim seriosi, ca cel putin pe relatia Bistrita-Cluj, nici 15% nu respecta regimul legal de viteza , dar asa-i pe toate relatiile de trafic din toata tzara . Cred ca este prost reglementata viteza si prin localitati, aceasta fiind mult prea redusa , in raport cu conditiile de trafic si de drum . Degeaba vrei sa mergi regulamentar, ca te claxoneaza si de ” flasuieste ” din spate, sa le faci loc sa poate trece de tine …

SPUNE-TI PAREREA