Un motociclist a suferit răni grave în urma unui accident petrecut duminică, în Mureșenii Bârgăului. Este vorba de o coliziune între un autoturism și motocicletă, caz la care a intervenit Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

Bărbatul care se afla pe motocicletă a suferit fracturi la membrele inferioare, fiind transportat de urgență la spital. „Motociclistul în vârstă de aproximativ 34 de ani a fost preluat cu fractură de membre inferioare și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare“, se arată într-o informare a ISU BN.

Tânărul se numește Cucuiet Marius și are nevoie de transfuzii, pentru că a pierdut mult sânge ân urma rănilor suferite. Mai multă lume a făcut apel, pe facebook, către ce care vor să doneze.
Cei care doresc să doneze sunt rugați să meargă luni, 17 octombrie, la Centrul de Transfuzii Bistrița, de pe strada Nicolae Bălcescu, începând cu ora 7.30. SE POATE DONA ORICE GRUPĂ DE SÂNGE. Donatorii trebuie să specifice faptul că donează sânge pentru Cucuiet Marius.

SPUNE-TI PAREREA