Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, în data de 14 octombrie 2022. Evenimentul va avea loc vineri, 14 octombrie 2022, începand cu ora 10.00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud din Bistriţa, str. Garii, nr.2 – 4.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2022, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa institutiei noastre deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Bistriţa – Năsăud, pot beneficia de prime de încadrare.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolvenţi, angajatorii pot transmite pană la data de 13.10.2022 oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 – 236 296, fax. 0263 – 236296, e-mail: ajofm.bn@anofm.gov.ro.

SPUNE-TI PAREREA