Elicopterul SMURD a aterizat astăzi în localitatea Ocnița, la Teaca, unde un bărbat a fost lovit de o mașină. Acesta a fost rănit grav, fiind transportat cu elicopterul la Târgu Mureș.

„Echipajele medicale terestre SMURD au ajuns la victima, aceasta era conștientă, politraumatizată, cu traumatisme cranian și la nivelul membrelor inferioare și superioare.

După stabilizare și intubare, bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și evacuat pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș”, a transmis ISU BN. 

Bărbatul are 79 de ani și este din Ocnița. Șoferul responsabil de accident este, de asemenea, din localitate, și avea o ușoară alcoolemie. Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe Drumul Național 173 în Ocnița, la un accident de circulație.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Ocnița, a accidentat un pieton de 79 de ani, din localitate.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind ulterior transportat la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat faptul ca acesta se afla sub influența alcoolului, rezultatul  fiind de 0,24mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând sa fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, se arată într-o informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA