Foto: arhivă

Un transport ilegal de cherestea a fost confiscat de polițiști pe DN17, în Prundu Bârgăului. Autoutilitarea care transporta lemnul este înmatriculată în județul Suceava.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au oprit în trafic, pentru verificări, o autoutilitară înmatriculată în județul Suceava și care transporta cherestea.

Autovehiculul a fost oprit pe Drumul Național 17, în Prundu Bârgăului, iar la volan a fost identificat un bărbat, de 29 de ani, din Coșna, județul Suceava. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta transportă cantitatea de 9,60 metri cubi de cherestea, fără documente legale.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii nr.171/2010, sancțiunea fiind în cuantum de 6.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 8.300 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Polițiștii continuă verificările, în vederea stabilirii provenienței materialului lemnnos.“, se arată în buletinulde presă al poliției din Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA