Un eveniment inedit va avea loc în perioada 11-12 octombrie la Căianu Mic. Este vorba de un Competiția „Black OPS“, un concurs al serviciilor de acțiuni speciale, care va avea loc în comună sub coordonarea și sprijinul SIAS București ( Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.
Printre participanți  se numără mai multe servicii de acțiuni speciale (SAS) din țară.
Primarul Paul Știr a făcut un anunț, pentru populație, cu privire la această acțiune.

Anunț de interes public .
Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, organizează la Căianu Mic, în zilele de marți și miercuri, 11 și 12 octombrie, un stagiu de pregătire profesională – Tragere în condiții de stres! Activitatea este organizată pentru structurile de acțiuni speciale (SAS) din țară și se va desfășura pe parcursul celor două zile, în care vor avea loc mai multe probe diferite în cadrul cărora se va urmări realizarea unor obiective privind dezvoltarea performanțelor luptătorilor SAS (Serviciul pentru Acțiuni Speciale)! Stagiul de pregătire profesională se va desfășura în localitatea Căianu Mic, în zona unde s-a organizat concursul de Off Road, în zilele de marți, între orele 9-18 și miercuri, între orele 8-15! Am adus la cunoștința publicului aceste informații pentru a nu exista motive de îngrijorare, deorece în zonă vor fi în desfășurare și exerciții care presupun focuri de armă! Numai bine și Doamne ajută tuturor!“, a transmis primarul Paul Știr.

În perioada 11-12 octombrie a.c., în localitatea Căianu Mic din județul Bistrița-Năsăud se desfășoară, sub forma unui concurs, un stagiu de pregătire profesională, la care participă 18 echipe de polițiști, jandarmi și militari care fac parte din structurile de acțiuni speciale.

Astfel, pe perioada celor două zile, participanții vor fi supuși mai multor probe care urmăresc, printre altele și: dezvoltarea performanțelor în tragerile cu armamentul din dotarea luptătorilor, îmbunătățirea aptitudinilor fizice în condiții de anduranță și  întărirea spiritului de echipă.

Activitățile sunt organizate de către Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu specialiști din cadrul S.I.A.S – Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române“, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA