„Bucurie în Mișcare“, un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, se va desfășura în data de 5 octombrie la Prundu Bârgăului.

Stimați cetățeni !
Mâine, 5 octombrie, fiind celebrata „Ziua educației”, dat fiind faptul că nu se fac cursuri conform orarului școlar, începând cu ora 11.00, vă invităm la baza sportivă din Prundu Bârgăului, în special pe elevi, să participați la activitățile programate în cadul „Caravanei Bucurie în mișcare”, prin care se propune inițierea în activități sportive și chiar participarea la concursuri individuale sau de echipă, premiate de organizatori, în baza parteneriatelor încheiate!
Va așteptăm, cu mult drag, mai ales că, ne aflăm printre puținele comune din România, unde se derulează acest program, majoritatea destinațiilor selectate fiind orașe!“, a transmis primarul comunei, Doru Crișan.

Bucurie în Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012. De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.
Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

SPUNE-TI PAREREA