Un accident rutier a avut loc în această dimineață între localitățile Monariu și Budacu de Jos. La caz au intervenit echipajele SMURD de la Detașamentul de Pompieri, găsind trei persoane care circulau într-un atelaj hipo. Doua dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs pe DJ 172G, fiind vorba de un impact între o căruță și un camion care tranposrta lapte.

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe Drumul Județean 172G, între Budacu de Jos și Monariu, la un accident rutier.

Din primele date, o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din Vatra Dornei, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat de 52 de ani, din Budacu de Jos. În urma impactului, atât conducătorul atelajului cât și o pasageră de 85 de ani, din Budacu de Jos, au fost răniți necesitând acordarea de îngriji medicale de specialitate la spital.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Bărbatul de 52 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier“, se arată într-o informare a poliției.

Foto: bistriteanul.ro

SPUNE-TI PAREREA