Marți, 4 octombrie, ora 17.00, la Casa cu Lei, str. Titulescu, vă invităm să fiți alături de noi la vernisajul expoziției „Nu sunt un diagnostic” din cadrul proiectului „Neurodiversitate și Creativitate” finanțat de AFCN. Expoziția conține lucrări surprinzătoare realizate de pacienții Secției de Psihiatrie din cadrul SJUB și copiii beneficiari ai CRR Autism „Micul Prinț”.

Vernisajul are loc în luna dedicată activităților de promovare a sănătății mentale și de reducere a stigmei și discriminării asociată tulburărilor psihice.
Participarea dvs este importantă, fiind o dovadă că susțineți drepturile pacienților și încurajați integrarea lor în comunitate.
De asemenea, veți fi surprins de creativitatea și viziunile unice asupra lumii ale semenilor noștri, artiști ale căror talente le-am descoperit cu mare bucurie prin acest proiect“, a transmis Psih. Ana Dragu – coordonator CRR Autism Micul Prinț. La vernisaj va fi prezent și medicul șef al Secției Psihiatrie – Spitalul Județean Bistrița – Claudia Ștefănescu.

Citește și:

Cum m-am simțit la atelierul de terapie prin pictură pentru copiii cu autism (FOTO)

SPUNE-TI PAREREA