Trofeul Carpați, primul eveniment desfășurat la noua Sală Polivalentă din Unirea s-a terminat într-o atmosferă incendiară.

Cu o sală arhiplină și o atmosferă de vis, naționala României câștigă Trofeul Carpați!
Tricolorele s-au impus în meciul vedetă al turneului de la Bistrița cu 25-23 (10-8) în fața Spaniei, încurajate permanent de galerie și suporterii veniți din toată țara.
A fost pentru prima dată când în noul Complex Sportiv din Unirea s-au auzit aplauze, s-a simțit bucuria și s-a scandat „România! România!” .
Purtate de public, jucătoarele naționalei au prins aripi spre victorie și și-au adjudecat Trofeul.
Felicitări echipă! Mulțumim pentru că ați oferit Bistriței un trofeu la prima competiție în noul Complex Sportiv Unirea.
Hai România!“, este mesajul transmis de reprezentanții clubului CS Gloria Bistrița-Năsăud.

Echipele Spaniei, Serbiei, Austriei și Românieu au fost în competiție, timp de trei zile, pentru trofeul „Carpați”, o competiție internațională aflată la a 55-a ediție.

Turneul s-a derulat din 29 septembrie până în 1 octombrie, în fiecare zi fiind programate câte două partide.
În ultima zi a concursului România a învins Spania după un meci plin de suspans. Dumanska, Bazaliu, Seraficeanu și Laura Pristăvița, jucătoarele Gloriei Bistrița, au avut un rol important în obținerea victoriei.

ROMÂNIA 25-23 SPANIA (10-8)

 

Înaintea partidei dintre România și Spania, Serbia a învins Austria după un meci de urmărire, iar scorul final de pe tabelă a fost de 30-29.

Rezultatele finale:

România 7p
Serbia 6p
Spania 3p
Austria 1p

SPUNE-TI PAREREA