Una dintre cele mai importante caracteristici ale oricărui casino online este confortul de a face depuneri și retrageri. Din fericire, majoritatea cazinourilor online acceptă o gamă largă de opțiuni de plată clasice și de ultimă oră. Următoarele sunt diferitele alternative de jocuri online disponibile pentru dvs.

Card de credit și de debit

În ultimul timp, depunerile cu cardul de debit în cazinourile online le-au depășit pe toate celelalte ca popularitate. La urma urmei, marea majoritate dintre noi avem deja unul și este o metodă sigură de a finanța un cont de cazinou online. Datorită familiaritatii pe scară largă pe care mulți oameni o au cu utilizarea cardurilor de credit pentru a face achiziții online, această metodă de plată este acceptată pe scară largă.

Pentru a vă activa cardul, va trebui să introduceți numărul lung scris pe față. Puteți fi sigur că nu vor fi scurse informații private deoarece datele au fost criptate. Odată ce ați depus fonduri în contul dvs. de cazinou folosind cardul de debit, nu vi se vor cere din nou detaliile cardului dacă doriți să faceți o depunere suplimentară. Cazinoul va salva detaliile cardului dvs., dar va trebui să furnizați codul dvs. de securitate ori de câte ori faceți o depunere. Acest lucru este valabil și pentru jocurile de noroc din cazinourile cu carduri de credit.

Card de credit VISA

O analiză amănunțită a cazinoului Visa ar putea să creadă că Visa este singura opțiune de plată pentru jucătorii de noroc. Deși Visa este cel mai acceptat card de credit, nu este singurul. Rețineți că vi se va cere să utilizați aceeași formă de retragere pe care ați folosit-o pentru a face prima investiție.

VISA Electron

Visa Electron este o metodă de plată populară pentru utilizatorii de cazinouri online. Atunci când utilizați această strategie, jocurile de noroc online sunt sigure și sănătoase. Cel mai important aspect al acestei metode de plată este că numerarul este scos din cont instantaneu; dacă nu ai banii la îndemână, nu poți face o depunere.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă controla bugetul pentru jocuri de noroc, dar crește riscul de a transfera fonduri din contul dvs. bancar la cazinou în cazul în care contul dvs. este compromis. Cardurile preplătite oferă diverse beneficii, inclusiv faptul că utilizatorii lor nu pot cheltui niciodată mai mult decât au plasat inițial pe card.

MasterCard

Deoarece utilizarea plăților cu cardul de credit la cazinourile online este ilegală în Regatul Unit, nu puteți utiliza un card de credit Mastercard pentru a efectua o depunere. Cardurile preplătite Mastercard și cardurile de debit conectate la un cont pot fi folosite exact ca și cardurile de credit. Deși este posibil să vă îndatorați folosind un card de credit, acest lucru este imposibil cu un card de debit.

AMEX

Consultați cazinourile pe care le recomandăm să accepte American Express pentru a vedea dacă destinația preferată a jocurilor de noroc este de acord cu această metodă de plată.

Maestro

Cardul de debit Maestro de la MasterCard poate fi folosit în cazinourile online pentru depuneri și retrageri. Aceasta înseamnă că finanțarea contului tău de cazinou online este simplă și ușoară. Cardurile de debit sau preplătite precum Visa Electron ar putea fi folosite în acest scop.

Portofele electronice/Opțiuni preplătite

În ciuda lipsei de experiență în portofel, veți găsi multe opțiuni bancare la majoritatea cazinourilor online. Skrill și Neteller sunt două sisteme specializate de portofel electronic care concurează cu PayPal.

PayPal

Popularitatea PayPal ca opțiune de plată online a crescut vertiginos în ultimele două decenii, făcându-l standardul de facto. Plata cu PayPal la cazinourile online elimină nevoia de a înregistra un card de debit sau de a reține coduri de securitate complicate, făcând tranzacțiile financiare mult mai convenabile. PayPal acceptă depuneri din diferite metode de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit, transferuri bancare directe și transferuri bancare, astfel încât puteți trimite bani aproape oricui din întreaga lume.

Paysafecard

Paysafecard are un lacăt de securitate cu 16 pini, astfel încât să puteți juca în siguranță. cazinouri paysafecard este una dintre cele mai sigure metode de depunere la un cazinou, așa că ați putea lua în considerare utilizarea acestuia. Cu toate acestea, este necesar un cod de 16 cifre pentru finalizarea tranzacției.

Deoarece o garanție de returnare a banilor vă protejează banii, îi puteți retrage din cazinoul online cu liniște. Folosind această metodă, puteți depune rapid și eficient fonduri, păstrând în același timp controlul complet.

Skrill

Popularul serviciu alternativ de portofel electronic Skrill este operat de PaySafe. Procedeul este același ca și alte metode de plată; vă finanțați contul online, apoi vizitați cazinoul ales de dvs. și efectuează achiziția.

Neteller

Ușurința de utilizare a mecanismului de plată Neteller a contribuit la adoptarea sa pe scară largă. Tranzacțiile rapide și fiabile sunt acum posibile datorită monedelor digitale care pot fi folosite doar online, cum ar fi cardul premium Net+ și o varietate de alternative de depunere. Aflați dacă Neteller este acceptat în cazinourile online și ce trebuie să știți despre utilizarea lui acolo.

EcoPayz

În domeniul tranzacțiilor online, aceasta este o opțiune nouă și în expansiune rapidă. Un cont ecoPayz este o modalitate convenabilă de a stoca, transfera și cheltui banii câștigați cu greu.

Transfer bancar

Indiferent de modalitatea de plată pe care o alegeți, puteți trimite oricând bani prin transfer bancar. Nu ezitați să contactați banca dvs. dacă întâmpinați dificultăți cu un transfer bancar, deoarece acestea vă vor putea ajuta să rezolvați lucrurile.

Un transfer bancar poate consuma mult timp pentru a vă finanța contul de cazinou online. Este o salvare dacă doriți să începeți să jucați online, dar nu aveți un card de credit sau alte mijloace de plată.

Criptomoneda și cazinoul Bitcoin

În ciuda adoptării pe scară largă, chiar și cei mai cunoscuți clienți pot avea probleme cu utilizarea Bitcoin și a altor criptomonede. Puteți utiliza criptomonede la diferite cazinouri online. Unele locuri vă pot oferi chiar și un bonus dacă sunteți un client nou și efectuați depunerea inițială folosind bitcoin.

Clienții de la cazinourile Bitcoin solicită uneori anonimatul atunci când fac depuneri și retrageri. Inflația este o problemă pentru multe valute, dar ar putea fi rezolvată cu o monedă electronică.

 

SPUNE-TI PAREREA