Nunta e printre cele mai frumoase evenimente in viata unui cuplu. Este si o adevarata onoare pentru apropiatele miresei sa fie invitate la acesta nu in postura de simple participante, ci in cea de domnisoare de onoare. Printre probemele existentiale ale acestora este bineinteles rochia, ce trebuie sa fie spectaculoasa, dar in acelasi timp sa se ridice si la nivelul asteptarilor miresei.

Iata cateva lucruri practicate la noi cu privire la alegerea unor rochii domnisoare de onoare, dar si cateva sugestii in tendinte ce pot fi purtate cu succes in aceasta toamna.

Ce conditii trebuie sa satisfaca rochiile domnisoarelor de onoare?

In primul rand, rochia pe care o vei purta in ziua cea mare trebuie sa fie pe placul miresei, dat fiind ca ea va fi in centrul atentiei. O prietena adevarata nu va fi deranjata de acest aspect, iar miresele responsabile ar trebui sa se axeze ca atat ea, cat si domnisoarele de onoare, sa fie prezentabile si sa se asorteze cu stilul nuntii, cu locatia, nu sa fie inferioare. Odinioara, mireasa obisnuia sa mearga cu domnisoarele de onoare la proba si sa aleaga modelul pe care-l vor purta toate pentru a fi un echilibru. Astazi, multe mirese stabilesc o culoare pe care-si doresc sa o aiba rochia miresei, urmand ca ulterior acestea sa o cumpere tinand cont de specificatiile miresei.

Noi consideram ca e destul de important ca modelul ales sa satisfaca inclusiv domnisoara care o porta si sa-i puna in evidenta personalitatea.

Cine plateste rochiile domnisoarelor de onoare?

Nu exista nicio obligatie a miresei cand vine vorba de rochia domnisoarelor de onoare. Ramane intr-adevar un gest frumos si demn de apreciat atunci cand aceasta alege sa se implice direct in achizitia completa sau partiala a rochiilor domnisoarelor de onoare.

Ca prin urmare, traditia nu afirma de obligativitatea ca aceste rochii sa fie achizitionate de catre cuplul ce urmeaza a-si lega destinele ori de mireasa, dar la nevoie se poate avea in vedere ca aceste rochii sa fie acoperite din bugetul nuntii.

 

Astfel, in momentul in care accepti sa fii domnisoara de onoare, trebuie sa te asiguri ca ai inteles toate aceste lucruri, cat si faptul cain marea majoritate a cazurilor vor exista o serie de costuri pe care va trebui sa ti le insusesti.

Totusi, nu este exclus ca pretentiile miresei sa vizeze o rochie de ocazie a carui pret sa fie semnificativ. Exista insa si magazine de unde pot fi achizitionate o multime de modele deosebite la preturi accesibile, cum e JojoFashion unde gasesti variate rochii de eveniment in tendinte.

Rochii domnisoare de onoare in tendinte pentru aceasta toamna

Domnisoarele de onoare trebuie sa fie stilate, frumoase, asortate cu cadrul nuntii. Dat fiind ca vremea nu mai e intru tocmai una placuta si caluroasa, cu siguranta ai si dubii in ceea ce priveste modelul pe care ar trebui sa-l porti.

Nunta in aceasta perioada va avea loc in mod cert la interior, in cadrul unei sali de festivitati la care se va asigura ca toti invitatii vor avea parte de confortul ce li se cuvine. In plus, temperaturile se vor ridica si atunci cand vei petrece seara pe ringul de dans.

Ca prin urmare, nu ai niciun motiv sa treci cu vederea rochiile din tull sau satin, maxi sau mini, pe cele clos sau cele mulate. Iti poti alege o rochie intr-o nuanta specifica sezonului, in nuante de mov, burgundy, portocaliu, bej etc. Nu uita insa, inainte de a te indragosti de un anumit model sau o anumita preferinta cromatica, sa ceri si opinia miresei. Cu siguranta vei gasi o rochie perfecta care sa indeplineasca asteptarile tuturor.

SPUNE-TI PAREREA