Eșecul campaniilor de sterilizare a animalelor și lipsa de umanitate sunt întruchipate de o imagine sfâșietoare: o cățelușă doar piele și os, abandonată sub un pod, într-o cutie de carton, își dă ultima suflare lipită de puii ei. Cățelușii, împreună cu mama lor, au fost abandonați la Ilva Mică, sub podul de pe DN 17 D. Din fericire, puii au fost salvați.

Închid seara tot cu un caz, care din păcate, din cauza așa zisilor creștini ce merg la biserica, au abandonat ce se vede în imagine! Însă din păcate, această cățelușa-mama a mers la o lume mai bună!
După cum se vede, a luptat până la capăt pt puiutii ei! 2 din 5 încă mai sugeau, în starea în care mama era deja fără suflare!
Mă întreb si eu așa: o adevărată mamă nu si-a părăsit copilașii nici moartă la propriu!
Îmi este rusine cel putin mie, că trăiesc printre bipezi de oameni, care și în secolul vitezei, nu au auzit de sterilizare! Se fac și se anunță campanii de sterilizare pt stoparea înmulțirii cainilor!
5 catelusi sunt bine, și dacă mai rămâneau peste noapte, ar fii avut soarta mamei eroine!
Îmi este silă de oamenii ce umbresc acest pământ.
Daca vezi acest mesaj, îți doresc să ai parte de tot răul din lume pt tine si familia ta.
P.S. este prima dată, când văd că, o mama nu isi paraseste puiutii, nici atunci când moare! Știa ce va urma!“, a scris pe facebook un bărbat din Bistrița-Năsăud care a dus în atenție această imagine.

SPUNE-TI PAREREA