Un bărbat din Slatina a încercat să fenteze sistemul din zona caselor de marcat express, într-un supermarket din Bistrița. Acesta a ieșit din magazin cu un coș încărcat cu produse, în valoare de 600 de lei, dar a fost observat de către angajații mahazinului. Jandarmii au intervenit și i-au întocmit acte de sesizare pentru furt.

Cum a încercat un bărbat din Slatina să sustragă dintr-un magazin din Bistrița produse în valoare de 600 de lei fără Un bărbat din Slatina a folosit o metodă mai puțin obișnuită de a sustrage produse dintr-un hipermarket din municipiu – acesta intenționând să iasă din magazin cu produse în valoare de aproape 600 de lei, fără să achite contravaloarea acestora.
Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița diverse produse alimentare (carne, legume, cafea, dulciuri), și a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenție de a le achita. Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puțin inedită, acesta strecurând coșul plin cu produse, în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate.
Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit imediat la fața locului, pe numele persoanei fiind întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor“, a transmis Jandarmeria Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA