Una dintre cele mai dificile misiuni pe care un parior trebuie sa le indeplineasca este sa aleaga o casa de pariuri la care mai apoi sa isi testeze inspiratia si norocul. Sa alegi o casa de pariuri oarecare nu este o decizie inspirata, iar de aceea trebuie sa te legi de cat mai multe aspecte ce te-ar putea ajuta sa faci o alegere inspirata.

Dar care sunt cele mai importante criterii pe care le-ai putea folosi pentru alegerea unei case de pariuri si mai ales de ce sa nu alegi o casa de pariuri oarecare? Ei bine, lamurim fiecare curiozitate in randurile urmatoare.

De ce sa nu alegi orice casa de pariuri

Asa cum spuneam, poate fi gresit sa te grabesti in a alege orice casa de pariuri iti iese in cale. De ce consideram ca e gresit sa faci asta? Ei bine, iata cateva motive ce ar trebui sa te convinga si pe tine sa faci la fel:

  • Ai putea alege o casa de pariuri care nu iti ofera niciodata un bonus;
  • Suportul ar putea fi de proasta calitate;
  • Probabil ca nu vei avea o oferta pe masura asteptarilor tale;
  • Metodele de depunere/retragere sunt dificil de urmat;
  • Nu ai la dispozitie o platforma intuitiva si mai ales rapida;
  • Aplicatia poate merge prost.

Iar lista cu posibile neplaceri pe care le-ai putea intampina atunci cand alegi la intamplare casa de pariuri ar putea continua la nesfarsit. Nu vrei sa risti asta, nu? Iata de ce ar trebui sa folosesti urmatoarele sfaturi pentru o alegere inspirata:

Cauta pareri si recomandari

Nu alege o casa de pariuri oarecare! Nu inainte de a solicita feedback si recomandari.

Sa luam ca exemplu casa de pariuri Betano. Probabil ca ai vazut multe reclame la TV ale acestei case de pariuri, ai observat ca este sponsor al unor echipe pe care le simpatizezi, asa ca te tenteaza sa te inregistrezi la ei. Ei bine, mai multe pareri gasesti aici despre Betano, si ar trebui sa le consulti inainte de a lua o decizie.

Foloseste-te de orice sursa de informatii disponibila pe internet. Indiferent ca este un simplu site, un blog, un forum sau o retea de socializare, atat timp cat include pareri despre Betano sau despre casa de pariuri care te intereseaza, ar trebui sa le parcurgi. In acest fel, sigur iti vei putea face o idee cat mai realista si vei afla daca merita sa te inregistrezi la ei.

Optiuni si bonusuri

La fel de important este sa nu alegi o casa de pariuri banala, cu o platforma standard care nu iti pune la dispozitie prea multe functii, optiuni sau bonusuri. Care sunt asteptarile pe care ar trebui sa le ai numaidecat de la casa de pariuri la care iti propui sa joci? Ei bine, sunt cateva aspecte importante, precum:

Functia de cashout

Daca ai pariat pe 12 evenimente, iar 10 dintre pariuri sunt deja castigatoare, atunci poate ca vrei sa te bucuri de castig, fara a mai astepta si rezultatul celor doua evenimente restante.

In acest sens, functia de cashout se dovedeste a fi de mare ajutor. Te ajuta sa elimini riscurile si sa reduci pierderile, in functie de situatia in care te afli.

Eveniment marcat castigator la o diferenta de 2 – 0 goluri

Sa ne inchipui ca ai pariat ca echipa gazda invinge, iar inca din minutul 20 ei conduc cu 2 – 0. Ei bine, in astfel de situatii anumite case de pariuri aleg sa marcheze pariul ca fiind castigator. Chiar daca oaspetii intorc scorul pana la final de meci, tu ai scapat de griji si stres, iar pariul tau va fi castigator.

Este o functie interesanta si mai ales benefica pe care ai putea sa o folosesti ca si criteriu principal pentru alegerea casei de pariuri.

Bonusuri

Apoi, asigura-te ca alegi o casa de pariuri care este darnica si ofera deseori bonusuri pe care le poti folosi la pariuri sportive. Practic, ar trebui sa alegi o casa de pariuri care ofera bonusuri atat la depunere, cat si cu alte ocazii speciale, asa cum marile derby-urile sau, in general, evenimentele sportive importante.

Depunere si retragere

Alegi o casa de pariuri pentru a castiga bani cu ajutorul sau, corect? Ei bine, ar trebui sa te asiguri ca metodele de depunere si de retragere sunt cat mai variate si mai ales usor de folosit.

Poate ca nu pare un aspect decisiv pentru alegerea unei case de pariuri, dar odata ce te vei lovi de problemele pe care unii pariori le au cu agentiile, cu siguranta vei dori sa te asiguri ca ai la dispozitie o varietate cat mai generoasa de metode pentru depunere si retragere.

Foloseste de aceste sfaturi simple dar foarte practice iar alegerea casei de pariuri la care sa joci se va dovedi a fi foarte simplu de realizat.

SPUNE-TI PAREREA