Un bărbat de 68 de ani din Sângeorz-Băi a fost găsit fără viață, în apropierea unei stâne din zona Vârfu Putredu din Munții Rodnei. La caz au intervenit salmanontiștii din Maramureș și poliția orașului Borșa.

 

În urma unui apel la 112, salvatorii montani aflați la baza salvamont Runcu Știol au fost alertați că în zona stâna Zănoaga 1 și vf Putredu a fost găsită o persoană decedată. Poliția orașului Borșa, serviciul criminalistic împreună cu salvatori montani s-au deplasat în zona menționată. Ajunși la fața locului s-a constatat că o persoană care se afla la cules de merișoare a decedat.

Cu targa UT 2000 aflată în dotare, s-a procedat la extragerea corpului neînsuflețit, acesta fiind transportat la morga spitalului orășenesc Borșa, în vederea necropsiei și stabilirii cauzelor decesului“, scrie publicația maramureșeană vasiledale.ro.

Ideentitatea bărbatului a fost confirmată de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, care au fost semnalați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit inconștient în apropierea unei stâne amplasate în extravilanul localității Valea Mare.

La locul evenimentului, polițiștii au identificat un bărbat de 68 de ani, din Sângeorz-Băi, care în urma intervenției echipajelor medicale a fost declarat decedat.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la sectia prosectura a spitalului urmând să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă“, se arată într-o informare a poliției, conform publicației citate.

SPUNE-TI PAREREA