O lege care obligă administrațiile publice, locale și naționale, să asigure iluminatul public al trecerilor de pietoni nesemaforizate, a fost votată de 268 de deputați, fără nici un vot împotrivă. Legea a fost inițiată în 2018, de către deputatul PMP, IOnuț Simionca, actual secretar general al partidului.

Tot timpul mi-am dorit să rămână ceva bun în urma mea și mă bucur să văd că munca pe care am depus-o în Parlament dă roade.
Camera Deputaților a adoptat astăzi un proiect de lege inițiat de mine în 2018 care salvează viețile bistrițenilor și ale românilor 🇷🇴
Inițiativa mea legislativă obligă administrațiile publice, locale și naționale, să asigure iluminatul public al trecerilor de pietoni nesemaforizate, semnalizate prin indicatoare sau marcaje.

Este vorba de trecerile de pietoni de pe drumuri europene, naționale și drumuri de interes județean situate în localități.
Sistemele de iluminat public folosite trebuie să fie performante din punct de vedere energetic.
Legea a fost votată de 268 de deputați, fără nici un vot împotrivă.
Legea va fi trimisă spre promulgare la Președintele României și va intra în vigoare după publicarea ei în Monitorul Oficial.
Am spus în mai multe rânduri și repet, valoarea unui politician se măsoară în proiectele sale care aduc schimbări pozitive în viața oamenilor.
Dragi bistrițeni, continuăm împreună!“, a transmis Ionuț Simionca.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA