Condiții mai bune de ânvățământ, anul acesta, în comuna Prundu Bârgăului. După cum a anunțat primarul Doru Crișan, au fost finalizate lucrările de reabilitare și eficientizare energetică a clădirii școlii cu clasele I – V din comună, așa că elevii și cadrele didactice au, de acum, săli de clasă noi și moderne.

Noul an școlar începe cu încă o clădire modernă pentru micuții din comuna noastră!
Vara aceasta au fost finalizate lucrările de reabilitare și eficientizare energetică a clădirii școlii cu clasele I – V din comuna Prundu Bârgăului, astfel că elevii și cadrele didactice au, în noul an școlar, condiții mai bune de a-și desfășura orele, în săli de clasă noi și moderne.
Sălile de clasă au fost dotate cu camere de supraveghere, cu tabere digitale, laptop-uri pentru cadrele didactice și mobilier nou.
Proiectul „Reabilitare și eficientizare energetică Școala generală, clasele I-IV în comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud” a fost realizat din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală și a avut o valoare de 2,7 milioane de lei.
Cu acest proiect am mai făcut un pas important în modernizarea infrastructurii școlare din comuna noastră. Aproape toate clădirile în care învață copiii noștri au fost modernizate și au cele mai bune condiții“, a transmis primarul Doru Crișan.

SPUNE-TI PAREREA