Dacă vrei să achiziționezi un nou model Mercedes, fie că îți dorești un vehicul electric așa cum este noul EQC sau elegantul Mercedes GLE Coupé, poți alege pe website-ul auto-schunn.ro dintr-o gamă variată de autovehicule.

Dotările multimedia ale noului Mercedes EQC sunt remarcabile, oferind la volan un mediu destinat unei conectivități deosebite.

Și solidul model GLC, un Mercedes SUV veritabil este un model preferat de cei care achiziționează vehicule de la dealerul auto Auto Schunn România.

Aceste modele sunt printre cele mai căutate din oferta Auto Schunn România, având la bord cele mai noi inovații tehnologice și  sisteme de comunicare multimedia de top. Să vedem așadar ce oferă fiecare model din punctul de vedere al dotărilor multimedia.

Mercedes EQC

Sistemul multimedia MBUX este deja bine cunoscut de către iubitorii brandului Mercedes. Experiența intuitivă pe care o oferă combină inteligența artificială cu capacitatea de învățare și memorare a preferințelor. Confortul oferit de tehnologia fără atingere este maxim. sistemul sesizează mișcarea mâinilor și reține gesturile pe care le faci pentru a acționa meniurile favorite, oferind mult mai mult confort și relaxare la volan.

Sistemul de operare vocală Hey Mercedes procesează corect intenția șoferului și reacționează la cererile acestuia. Programarea vocală înseamnă nu doar autonomie mai mare ci și o permanentă actualizare și o legătură mai strânsă între om și mașină. Libertatea de acțiune a sistemului MBUX este completată de atingeri intuitive. Display-ul multimedia al modelului EQC este acționat prin touchscreen iar consola centrală are un touchpad care poate fi acționat cu ajutorul degetelor sau chiar a gesturilor.

Dotările multimedia sunt remarcabile prin calitate și inovație ajutând la o mai bună legătură dintre persoana de la volan și modelul său de Mercedes EQC

Mercedes GLC

Sistemul de infotainment de ultimă generație MBUX (Mercedes-Benz User Experience) oferă celor care conduc un GLC o experiență digitală mai inteligentă. Afișajul de pe consola centrală ajută la controlarea perfecta vehiculului și utilizarea judicioasă a funcțiilor speciale puse la dispoziția șoferului.  Ecranele luminoase cu led surprind prin prezentarea structurată a informațiilor. acum este mult mai ușor să navighezi pe ecran și să obții traseul dorit. realitatea augmentată MBUX completează navigarea iar camera video din partea din față a vehiculului oferă imagini care ajută la o rulare mult mai precisă.

Detaliile tehnice inovative au condus la un tablou de bord performant dar în același timp foarte simplu de utilizat de către orice șofer. Capacitatea de învățare a sistemului de comenzi vocale Hei Mercedes surprinde prin performanță și adaptabilitate. fiecare gest și fiecare vorbă sunt prelucrate atent și memorate pentru că noul tău Mercedes GLC să ofere cu adevărat o experiență deosebită la volan. Atmosfera din interiorul noului tău vehicul te va ajuta să conduci în deplină siguranță și confort indiferent de starea traficului, a carosabilului, sau a condițiilor meteorologice.

Cele două modele de automobile de mai sus sunt preferate de clienții care fac achiziții de la cel mai cunoscut dealer Mercedes,  cu reprezentanța în Arad, Deva, Sibiu și Timișoara.

SPUNE-TI PAREREA