Momente de groază, în acest weekend, în Bistrița-Năsăud, unde un om de afaceri a murit după ce s-a prăbușit cu avionul în lacul Colibița. Cei care au surprins momentul au fost absolut șocați și nu le-a venit să creadă că ceea ce văd este real.

 

Pilotul avionului era unn om de afaceri bistrițean, Marius Ionașcu, în vârstă de 65 de ani. Acesta era cunoscut ca un pilot experimentat. În 2016 obținuse și licența ULM, pentru pilotarea aparatelor de zbor ultra -ușoare. Aceste cursuri se predau piloților care deja au experiență în pilotarea aeronavelor. Martorii la eveniment spun că pilotul făcea manevre periculoase cu avionul zburând foarte aproape de apă. Din cauza soarelui, de data aceasta ar fi estimat greșit distanța față de apă.

În avion se afla și un pasager, un cetățean german de 45 de ani, care a fost transportat la spital cu atac de panică. Acesta a ieșit singur din epavă și a înotat până la mal.

Imediat după ce avionul s-a prăbușit, la fața locului au sosit mai multe echipaje de prim-ajutor, Din păcate, deși s-a încercat, timp de 100 de minute, resuscitarea bărbatului, acesta a decedat.

SPUNE-TI PAREREA