Mii de oameni s-au adunat duminică, 28 august, la Bistrița, la a patra ediție a Way Too Far Rock Festival, care s-a desfășurat în Parcul Industrial.

Oamenii veniți din străinătate, din diverse colțuri ale țării, dar și bistrițeni, au luat parte la trei zile de concerte cu trupe din România, Polonia, Grecia, Malta, Bulgaria, Elveția, Suedia, Olanda.

Headlineri ai festivalului au fost trupele Gotthard, Katatonia și, duminică, trupa Within Temptation care a creat un moment absolut unic și fabulos pe scena Way Too Far Rock Festival!

Solista Sharon den Adel a fost extrem de caldă cu publicul, încă din prima zi de la sosirea ei în Bistrița, a zâmbit și a făcut fotografii cu fanii. În timpul concertului, artista a chemat câțiva copii pe scenă, dar, în câteva minute, zeci de copii s-au strâns în jurul ei. Aceștia au fost urcați pe scenă de forțele de ordine și un moment absolut unic s-a creat în timpul concertului. Este pentru prima dată când Sharon den Adel a făcut un astfel de gest și a mărturisit că a fost surprinsă că atât de mulți copii au fost prezenți la concert și s-au adunat în jurul ei.

Trupa Within Temptation obișnuiește, deseori, că facă o fotografie cu publicul, dar, de data aceasta, fotografia nu a fost una obișnuită, ci una în care, în cadru, au apărut o mulțime de copii care au stat alături de trupă pe scenă.

 

 

Within Temptation, Himos Metal Festival, Finlanda
Within Temptation, Way Too Fra Rock Festival, Bistrița

De remarcat că celebra trupă din Olanda, cu peste 2 milioane de fani pe facebook, a ajuns la Bistrița după un turneu în care a trecut prin Barcelona (Spania), Cruz Qebrada (Portugalia), Orange (Franța) și Dinkels (Germania).

Evenimentul a fost susținut de DIGI România.

Mai multe fotografii de la eveniment găsiți pe pagina WTF Rock Festival.

SPUNE-TI PAREREA