Circulația rutieră este infernală, la Bistrița, mai multe arte importante de circulație fiind închide (Bulevardul Decebal, strada Gheorghe Șincai, strada Grigore Bălan). Îndemnul veiceprimarului Sorin handag este ca bistrițenii să circule, pe cât posibil, folosind transportul în comun.

Îi îndemn pe bistrițeni să folosească, ori de câte ori pot, preponderent, transportul in comun!
Traficul în oraș este destul de anevoios și plin de provocări. Însă, lucrările care se fac acum, nu mai puteau fi amânate și sunt foarte complexe.
Bistrița nu a mai beneficiat de investiții atât de mari in infrastructura rutieră, niciodată în ultimii 30-40 de ani.
Trebuie să suportăm deranjul provocat de șantiere, pentru a ne bucura în anii următori de condiții de trafic moderne, așa cum Bistrița merită.
E ca acasă, atunci când întoarcem totul pe dos pentru a zugrăvi și a face modificări. Suferim,o vreme, ca să ne bucurăm, mai apoi, de confortul dorit.
Noi facem tot posibilul pentru a găsi soluțiile de trafic care să facă mai suportabilă această perioadă și urmărim îndeaproape calitatea execuțiilor și respectarea termenelor prevăzute în contracte.
In fiecare zi apar probleme legate de proiectare, de capacitatea firmelor care fac lucrările, dată fiind anvergura șantierelor și le rezolvăm in cel mai scurt timp cu putință“, a transmis Sorin Hangan.

SPUNE-TI PAREREA