Noi invitații la meciul de retragere al Valentinei Elisei și la turneul internațional de handbal din Bistrița pot fi rezervate în această după amiază. Vechile invitații nu mai sunt valabile, după ce evenimentele au fost mutate la Sala Polivalentă din Parcul Municipal.

Noile invitații se vor oferi atât online cât și la casieria Sălii Polivalente, astfel:
▪️Online: link-ul (eventim.ro) pentru invitațiile rezervate publicului va fi postat pe paginile noastre de socializare (Facebook, Instagram și Twitter) în această după-amiază
▪️Casierie: invitațiile gratuite vor fi oferite mâine începând cu ora 12.00, la casieria Sălii Polivalente.

Reamintim că handbalista Valentina Elisei Ardean, una dintre cele mai valoroase din istoria naționalei României, care şi-a încheiat cariera la Gloria Bistriţa în 2022, va avea parte de un meci de retragere în data de 16 august.
De asemenea, reamintim că între 19 și 21 august, Gloria Bistrița va organiza cel mai puternic turneu de handbal feminin din România. Patru echipe se vor afla la start, două din România, două din străinătate.
Cel mai sonor nume present la Turneul Gloria va fi cel al campioanei Franței, Metz Handball. Metz a participat în sezonul trecut în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta, acolo unde a terminat pe locul 3. Metz va juca în aceeași grupă în actuala ediție a Ligii Campionilor cu campioana României, Rapid București.
Al doilea nume important este Ferencvaros Budapesta, o echipă care a reușit în această vară câteva transferuri sonore. Lekic, Cvijic și Tomori au ajuns la echipa care a pierdut campionatul în Ungaria, la golaveraj. A câștigat însă Cupa Ungariei în fața rivalei Gyor. FTC Budapest ava mai veni în România, nimerind în aceeași grupă cu CSM București la tragerea la sorți pentru Liga Campionilor.

SPUNE-TI PAREREA