Gafă inexplicabilă a Președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la inaugurarea Sălii Polivalente din Unirea.

Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață„, a spus Marcel Ciolacu.

Ulterior, Ciolacu a continuat discursul referindu-se la investiția în Sala Polivalentă și la efortul constructorului de a finaliza obiectivul în timp record.

Ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce se întâmplă acum în România este constructorul local și echipa sa, care au reușit, în doi ani și jumătate, să finalizeze un obiectiv de amploarea și complexitatea acestei săli polivalente„, a mai spus Ciolacu.

Citește și:

Explicația pentru „casa mortuară“: o glumă nereușită. Ce a vrut să zică Ciolacu

 

 

1 COMENTARIU

  1. Cât adevăr este în zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“. Președintele PSD Marcel Ciolacu prezent la Bistriţa unde a participat la inaugurarea Sălii Polivalente din Unirea, a făcut o gafă pe monumentală pe modelul Viorica Dăncilă. La începutul discursului său Ciolacu s-a încurcat spunând că a venit la inaugurarea unei case mortuare, după care şi-a seama de gafă şi a încercat s-o dreagă din mers, dar a iesit o mare ineptie: „Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”.
    Fie din cauza căldurii, fie din pricina prezenței la eveniment a unui unui sobor de preoti în frunte cu Înaltpreasfinţitul Mitropolit Andrei, inteligenta i-a jucat feste lui Ciolacu, prin această afirmație stranie, care a șocat audiența.

SPUNE-TI PAREREA