Un copil de 16 ani a fost implicat într-un accident rutier pe o stradă din Bistrița. Acesta a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu un stâlp. În mașină se aflau trei pasageri care au fost răniți. 

Echipajele SMURD au preluat de la locul accidentului doi tineri în vârstă de 17 ani, respectiv 18 ani. După stabilizare au fost transportati la UPU SMURD Bistrița”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit la accident și au descoperit că, pe lângă faptul că nu avea permis, tânărul era și drogat.

„Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 16 ani, din Bistrița, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a trei pasageri, aceștia necesitând ulterior acordarea de îngrijiri medicale.

La momentul intervenției polițiștilor șoferul nu a fost găsit la locul producerii accidentului, acesta revenind la scurt timp.

În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul a fost negativ. Testarea cu aparatul drugtest a indicat însă faptul că tânărul consumase substanțe psihoactive. Totodata, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul ca șoferul nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat de unul dintre pasageri, un tânăr de 17 ani.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unu vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, părăsirea sau modificarea locului accidentului și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere”, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA