Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, nu va mai candida pentru un nou mandat la următoarele alegeri. În schimb, el a fost invitat să se implice în administrație, la nivel central.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă de la inaugurarea noii săli polivalente din Bistrița, că PSD are nevoie de expertiza lui Radu Moldovan la București.

E cazul să se implice cu această experiență și în administrația centrală”, a declarat Marcel Ciolacu.

Am precizat că nu voi mai candida la Consiliul Judeţean, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, ca să doarmă toată lumea liniştită, nici pentru cea de primar al municipiului Bistriţa, al oraşului Beclean, al oraşului Năsăud sau al oraşului Sângeorz-Băi. Nu am luat încă o decizie legată de comuna mea natală. Alte candidaturi nu mai există”, a declarat președintele Emil Radu Moldovan.

Radu Moldovan nu a confirmat o candidatură la Camera Deputaților în 2024, dar a precizat că nu va ieși din viața publică.

„Nu m-am gândit la modul sincer, nu voi pleca din viaţa publică, pentru că nu am firme, nu am acţiuni şi nici vârsta pentru a beneficia pentru pilonul I de pensii, pentru că la pilonul II nici nu ştiu unde sunt asigurat”, a declarat Moldovan.

Totodată, Radu Moldovan a reconfirmat candidatura lui Bogdan Ivan la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în 2024.

Am trei mandate, e de ajuns. Bogdan Ivan bate pasul pe loc de zece ani pe lângă mine, consider că este total pregătit pentru a prelua cu un nou elan, cu mai multă putere, cu o altă viziune şi poatesă ducă lucrurile pe mai departe mult mai bine decât am făcut-o eu. Trăim într-o altă lume”, a declarat Radu Moldovan.

 

SPUNE-TI PAREREA