Trupa Direcția 5 concertează din nou, la Colibița, în data de 21 august, la Fisherman’s. Biletul de acces costă 25 de lei, dar intrarea este liberă pentru cei cazați în complex.

Pentru că misiunea Fisherman`s Colibița este să creeze experiențe de neuitat pentru oaspeții săi, te invităm să îți iei binemeritata pauză și să ni te alături pe 21 august 2022 la un concert în mijlocul naturii, susținut de Direcția 5.
Începând cu ora 19:00 sunteți așteptați în incinta resortului din Colibița pentru a ne bucura împreună de muzica trupei Direcția 5, dar și a altor trupe locale care vor urca pe scena de lângă lacul Colibița.
Accesul se face pe baza biletului în valoare de 25 lei care se poate achiziționa online completând acest formular: https://fishermans.eu/bilete/, de la intrarea în incinta resortului sau de la locațiile partenere. Biletele achiziționate online necesită prezentarea dovezii la intrare.
Precizăm că intrarea la concert va fi gratuită pentru cei cazați în resortul Fisherman`s în data de 21 august.

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, lansând numeroase albume și melodii îndrăgite de publicul din România. După 31 de ani de prezență pe scena muzicală, Direcția 5 încă reușește să ne surprindă, deși cu o componentă ușor schimbată pe parcursul anilor.
Concertul anual susținut în cadrul Fisherman`s Colibița a devenit o tradiție încă din 2016 și continuă să stârnească interes și să adune public din toate împrejurimile județului, iar noi vă asigurăm că ediția din 2022 va fi pe măsura așteptărilor!
Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici: https://fb.me/e/1XTItustU

Vă așteptăm să ne urmăriți și pe rețelele de socializare pentru a vedea toate noutățile, dar și frumusețile naturii de la Colibița“, au transmis organizatorii.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fishermans.colibita
Instagram: @fishermans_colibita
Site: fisherman’s.eu
Contact: 0746 051 344\ 0746 511 961

 

 

SPUNE-TI PAREREA