Primarul comunei Maieru, Vasile Borș, a fost reconfirmat în funcția de lider al organizației locale PSD, după desfășurarea de alegeri interne. La eveniment a luat parte deputatul PSD BN, Bogdan Ivan.

„Am ajuns cu bucurie la Maieru, unde m-am întâlnit cu colegii din Organizația locală #PSD.
Am fost întâmpinați de una dintre cele mai frumoase echipe din județ, care împreună cu Domnul Primar Vasile Borș, au reușit să modernizeze comuna Maieru și să aducă aici condiții cum nu găsești nici în unele orașe!
Felicitări domnului primar Vasile Borș pentru reconfirmarea în funcția de Președinte al organizației PSD Maieru, Vicepreședinților: Deac Vasile, Ursa Vasile Valer și Boca Silvia, Membrilor în Biroul Politic: Candale Aurel, Neamțiu Maria, Scridonesi Constantin, Mihăilă Silviu, Cărbune Ioan, și Președinților organizațiilor TSD: Candale Aurel, OFSD: Neamțiu Maria și OPSD: Barna Alexandru.
Maieru este o comună de top pentru județul nostru și pentru România! Cu locuri binecuvântate de Dumnezeu, cu oameni de omenie și cu mare potențial de viitor.
Prin proiecte concrete, așa ca până acum, echipa noastră va munci în continuare pentru dezvoltarea comunei Maieru. Cu tot ce pot, voi fi alături de măiereni și de Dl. Primar în proiectele viitoare!
Felicitări Dlui Primar Vasile Borș pentru toate lucrurile bune făcute până acum și un sincer “La mulți ani” Dlui Viceprimar Vasile Deac, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere.
Din respect pentru colegii din Organizația locală, alături de mine la conferința de alegeri au participat Dnul. Nicu Moldovan (Primarul Orașului Beclean), Dnul. Senator Ioan Deneș și Dna. Camelia Tabără (Vicepreședintele Consiliului Județean).
Din Maieru, vă doresc o seară minunată dragi prieteni!“, a transmis Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA