O răcorire ușoară a vremii se anunță în următoarele zile De asemenea, începând de azi, vremea dă semne de instabilitate și sunt posibile ploi și descărcări electrice pe arii restrânse.

Scăderea presiunii atmosferice, coroborată cu apropierea unui front rece, în condițiile unei umezeli ridicate vor determina instabilizarea condițiilor de la noi, următoarele 3 zile.
Astfel, luni, marți şi miercuri, vremea va deveni în general instabilă, când, temporar şi cu caracter local, se vor semnala averse torențiale însoțite de descărcări electrice şi vânt intens. De evidențiat sunt cantitățile mari de apă care se pot acumula într-un timp scurt, astfel riscul de apariție a scurgerilor torențiale cu efect de inundații rapide, locale, fiind unul foarte ridicat..
Momentul apariției fenomenelor este destul de incert dar, practic, pe perioada celor trei zile, aversele pot apărea oriunde, la orice oră..
Temperaturile, în aceste condiții, se vor pondera, maximele termice urmând a fi cuprinse între 22 şi 28°C“, a transmis MeteoBN.

SPUNE-TI PAREREA