Lucrările încep mai repede decât se anunțase inițial, pe axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului. Astfel, circulația urmează să fie, mai întâi restricționată, apoi o porțiune din bulevardul Decebal va fi închis.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Lucrările încep mai repede pe axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului, a anunțat primarul Ioan Turc. Circulația va fi restricționată din 8 august, iar din data de 16 august se va închider circulaței porțiunea de pe bulevardul Decebal cuprinsă între străzile Zimbrului și Crinilor.

Lucrările pe axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului vor începe mai repede, în urma discuțiilor cu executantul MIS Grup.
Din data de 8 august, se va interveni pentru devierea rețelelor de utilități în zona viitorului pasaj subteran înspre Piața Decebal, iar circulația va fi restricționată.
După 16 august, vor începe efectiv lucrările de realizare a pasajului, traficul auto urmând să fie închis pe porțiunea de pe bulevardul Decebal cuprinsă între străzile Zimbrului și Crinilor. Sensul giratoriu de la intersecția cu strada Crinilor va rămâne deschis.
Pe site-ul Primăriei Bistrița va fi disponibilă planșa cu traseele auto alternative pentru perioada în care circulația în zonă va fi oprită“, a transmis primarul Ioan Turc.

Citește și:

Primarul Ioan Turc a dat explicații cu privire la străzile blocate, pe care lucrările stagnează (VIDEO)

SPUNE-TI PAREREA