O femeie de 65 de ani și-a pierdut viața după ce, la finalul lunii iulie, a fost implicată într-un grav accident de circulație în localitatea Tureac din Bistrița-Năsăud.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

În data de 27 iulie, o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 32 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din Tureac. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un barbat de 41 de ani, din Tureac. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 35 de ani și a unei pasagere în vârstă de 65, din autoturismul condus de acesta, ambii transportați la spital. La caz a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Ioana Moldovan, pasageră în mașina condusă de șoferul de 35 de ani din Tureac, nu a supraviețuit după accident. Ea era angajată la Primăria Tiha Bârgăului, fiind o persoană foarte îndrăgită în comunitate.

Ionuţa de la Primărie”- aşa o ştim cu toţii!
Eu o ştiu şi în calitate de vecină, prietenă, colegă…o fiinţă minunată, luptătoare, hotărâtă, care a emanat optimism, bucurie şi stare de bine, dispusă tot timpul să ofere ajutor necondiţionat.
Cât de mult depinde viaţa noastră de anumite momente! Accidentul grav care s-a petrecut în urmă cu câteva zile şi în care a fost implicată Ionuţa a venit cu consecinţa tristă. Astăzi am aflat că a pierdut lupta cu viaţa.
Sunt profund marcată de evenimentul tragic petrecut în comunitatea noastră!!! Îmi pare atât de rău că te-am pierdut!!!
Drum lin printre îngeri, Ionuţa dragă!
Dumnezeu să aline sufletele iubiţilor tăi copii!“, a transmis, pe facebook, uan dintre prietenele Ioanei Moldovan.

Citește și:

Accident grav la Tureac. A fost chemat elicopterul SMURD. Două victime inconștiente, încarcerate

SPUNE-TI PAREREA