În data de 29 iulie 2021, Panoramic Colibița a făcut prima rezevare la complexul turistic de lux cu vedere panoramică asupra lacului.
Hotelul Panoramic Colibița are 4 stele și oferă o priveliște generoasă asupra lacului. Complexul are o piscină spectaculoasă, este o locație primitoare și selectă atât pentru familii, cât și pentru alt gen de turiști care caută relaxare ori îmbină relaxarea cu business-ul.
Toate activitățile care se desfășoară la Panoramic (fitness, piscină, restaurant), beneficiază de panorama lacului și a munților din zonă.

Vă mulțumim pentru toate clipele petrecute alături de noi, pentru toate zâmbetele pe care ni le-ați dăruit, pentru experiența minunată pe care am trăit-o în fiecare zi, pentru cuvintele frumoase și recenziile minunate!
Vă mulțumim pentru că ne-ați făcut să ne dorim să fim în fiecare zi mai buni pentru voi!
Sunteți minunați!
Rămâneți aproape, proiectul nostru merge mai departe cu noi surprize pentru voi!“, au transmis administratorii hotelului, la aniversarea de un an.

De asemenea, au anunțat că, de acum, pun la dispoziția oaspeților un ponton care oferă acces la lac și o priveliște deosebită.

 

 

SPUNE-TI PAREREA