Un reputat ortoped din Danemarca a efectuat o operație la Spitalul Județean de urgență Bistrița, alături de doctorul Bogdan Oprea, Medic Spe­cia­list Orto­pe­die Și Trau­ma­to­lo­gie. Pacientul a fost o sportivă de performanță cu leziuni recidivante de tendon Ahilean.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen este profesor și șef al catedrei de Ortopedie și Traumatologie Sportivă la University of Southern Denmark și șeful secției de Ortopedie și Traumatologie Sportivă din cadrul Spitalului Universitar Odense (Danemarca). Acesta a afectuat o vizită la Spitalul Județean de Urgență Bistrița unde a efectuat o intervenție chirurgicală alături de tânărul medic ortoped, Bogdan Oprea, Medic Spe­cia­list Orto­pe­die Și Trau­ma­to­lo­gie. Cei doi au intervenit chirurgical pentru tratamentul unei leziuni recidivante de tendon Ahilean în cazul unei sportive de performanță.

 

Sunt bucuros că am fost vizitați de domnul Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen, profesor și șef al catedrei de Ortopedie și Traumatologie Sportivă la University of Southern Denmark și șeful secției de Ortopedie și Traumatologie Sportivă din cadrul Spitalului Universitar Odense (Danemarca).
Alături de domnul Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen am intervenit chirurgical pentru tratamentul unei leziuni recidivante de tendon Ahilean în cazul unei sportive de performanță.
Îi mulțumesc domnului Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen pentru vizita specială pe care ne-a făcut-o și așteptăm ca această frumoasă colaborare și experiență să se repete și în viitor.
Împreună cu șeful secției de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița – Dr.Bumbu Bogdan, și întreg colectivul secției, învățăm de la cei mai buni, ca să fim mai buni!“, a transmis medicul Bogdan Oprea.

SPUNE-TI PAREREA